Over merchandise en merchandising

toch weer Youtube; El Guapo Stuntteam!

 

De samenwerking tussen El Guapo Stuntteam en regisseur Toon Aerts is niet gestopt na de briljante (adult content) videoclip voor “Battles Across The Stereo Spectrum”. Ik ben destijds overigens bij de opnames aanwezig geweest, één van de meest absurde nachten ooit… Een pyrotechnicus die eigenlijk een échte pyromaan is (“Zouden we dan echt niet wat meer vlammen gebruiken?” – “Ah, wellicht kunnen we op dat stukje de vlammen wat groter maken?”), een crew die meer op zoek is naar bier en pizza’s dan naar werk, echt teveel om op te noemen… Hier in ieder geval ook de clip…

Ze hebben namelijk samen ook nog twee briljante commercials gemaakt, welke ik helaas niet op Youtube kon vinden. Klikken en genieten dus!

Check in ieder geval de twee links naar de commercials voor King of Cash, deze zijn geniaal!

Clip #1 en Clip #2

El Guapo Stuntteam’s nieuwe CD “Accusation Blues” zal in de derde week van januari te koop zijn, van deze plaat wordt een nieuwe clip getrokken, wederom in samenwerking met Toon Aerts (het nummer “Back from the Grave”).

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Geen reacties op “toch weer Youtube; El Guapo Stuntteam!”

 1. Adrie de Kort says:

  geweldige gasten uit Hasselt.
  wij hebben ze mee gemaakt bij Peter Pan Speedrock in Eindhoven vorig jaar december.
  En mijn zoon mocht even een gitaarbattle met Cedric doen geweldig.
  En dat voor 3000 man.
  Dat was kicken daar zo.

  groeten Adrie de Kort