Over merchandise en merchandising

Topcaps geheel vernieuwd – Custom Made Caps vanaf 250 stuks

 

Topcaps.nl, onze site die dieper ingaat op petten, heeft een flinke makeover gehad.

Waar we op deze site eerst alle mogelijke soorten hoofddeksels (mutsen, hoedjes, zonnekleppen enzovoorts) aanboden, zijn we nu terug gegaan naar een single-product website, maar dan met vele opties.

Kort door de bocht: het enige dat je nu nog op deze site kunt vinden zijn volledig custom made caps. Custom Made maakt echter het verhaal vaak meteen moeilijk, omdat het bij ongelimiteerde opties heel lastig kiezen is.

Daarom zijn we dus volop bezig om duidelijk maken wat er zoal mogelijk is. Je vindt dus natuurlijk een aantal voorbeelden van custom made caps, maar ook de beschikbare materialen (en kleuren), sluitingen en borduurmogelijkheden.

Op korte termijn gaan we hier nog een aantal druktechnieken aan toevoegen, en ook dingen als detaillering van de klep, afwerking van de luchtgaatjes, de knop bovenop de caps en wellicht nog wel wat meer van die dingen.

Je hebt geen 250 stuks nodig?

Natuurlijk kun je nog steeds bij ons terecht voor kleinere oplages, alleen kunnen we ze dan niet op maat produceren. Je kunt dan dus onze standaardmodellen van petten bekijken.

Download ons ontwerpsjabloon en ontwerp je pet zelf!

Op de homepage van Topcaps.nl kun je een ontwerpsjabloon in PDF downloaden om je custom made caps te ontwerpen. Heb je hulp nodig bij je ontwerp; geen probleem, stuur ons je wensen en de logo’s of tekeningen die je op de caps wil, en wij verzorgen de rest!

Bekijk dus de nieuwe Topcaps.nl en laat ons weten wat je er van vindt!

Update 2016; vernieuwde informatie

Dit bericht stamt origineel uit 2012, en hoewel de informatie op Topcaps.nl nog steeds van toepassing is hebben we ondertussen meer actuele informatie met nieuwe foto’s op onze custom made caps pagina op Merchandise.nl

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn