Over merchandise en merchandising

Vacature Financieel/Administratief (duobaan mogelijk)

 

Aangezien onze mede-eigenares en financieel/administratief verantwoordelijke Sharon zich full time gaat richten op haar eigen onderneming Amare Uitvaartbegeleiding, zijn wij op zoek naar financieel/administratieve ondersteuning met voldoende kennis en kunde om haar taken waar te nemen.

Zowel een full-time betrekking (32-40 uur) als een duobaan (2 part-timers voor 16-20 uur, eventueel in blokjes die tussen de schooltijden passen) zijn bespreekbaar.

We zijn ambitieus en zoeken mensen die ons gaan helpen onze volgende doelen te bereiken.

Eerst even uitleggen wie wij zijn, en wat we doen

Goed, wij zijn dus Merchandise.nl, en het hart van onze organisatie ligt ‘m in het verzorgen van de meest uiteenlopende producten voor onze klanten. Van bedrukte t-shirts tot aan spandoeken en andere reclame-uitingen.

Voor diverse van onze klanten is dat precies wat ze nodig hebben, maar voor een flink aantal doen we nog heel wat meer;

Dit alles verzorgen we met een team van 6 mensen vanuit ons kantoor in Reusel, en daar mogen er dus een paar bij (p.s. we zoeken ook nog webdevelopers).

Wat de functie zoal inhoudt

We zijn dus met een team van 6 mensen, waarvan jij/jullie de ‘afdeling administratie’ gaan vormen. Je gaat dan ook zowel een sturende als een uitvoerende rol binnen onze organisatie innemen.

Hier een lijstje met dingen die je gaat doen en dus in huis zou moeten hebben:

  • Dagelijkse orderadministratie en facturatie
  • Controleren en analyseren van financiële informatie
  • Verantwoordelijk voor de personeelsadministratie
  • Verzorgen van interne (en externe) financiële rapportages
  • Bewaking marges, debiteuren en liquiditeit
  • Gedegen ervaring met Unit4 Multivers en Excel
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels, Duits is een pré
  • Klantvriendelijkheid hoeven we jou niet aan te leren, dat zit in je systeem. Ook als de situatie ooit wat gecompliceerder is

We geven je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en je te begeven op de ‘andere terreinen’ die er binnen ons bedrijf zijn; we hebben niks liever dan dat je ook eens meedenkt over de logistiek, de marketing, de verkoop en dergelijke. Ook nieuwe ideeën zijn altijd welkom.

We geloven sterk dat een frisse blik zonder al te veel specifieke vakkennis vaak een grote meerwaarde kan bieden.

Ook heel belangrijk om te melden; zoals je al gezien hebt hebben we een klein team waarin hecht samengewerkt wordt, en we gaan er dus van uit dat je indien nodig je collega’s ondersteunt, op welk vlak dan ook.

Natuurlijk hebben we je ook wel wat te bieden (denken we zelf tenminste)

Om te beginnen; we geloven in een nette beloning die aansluit bij je kennis en inbreng.

Daarnaast zijn we er van overtuigd dat een gezellige, positieve werkplek bijdraagt aan een gezonde productiviteit, en vinden we ook dat die productiviteit tussen 8.30 en 17.00 zou moeten voldoen. Er wordt hier niet overgewerkt, tenzij je zelf vindt dat 25 vakantiedagen (op FTE basis) niet genoeg zijn en je hier en daar graag wat extra uurtjes opspaart.

Ook werken we vaak met leuke klanten die blij zijn met ons; veelal zorgen onze producten en oplossingen er voor dat zij meer verkopen dan voorheen.

Je hebt hopelijk ondertussen ook wel in de gaten dat er bij ons een (zeer) informele werksfeer hangt, en op vrijdag sluiten we de week samen af met een biertje / wijntje om even te ontspannen.

Got what it takes? Laat maar zien dan!

Stuur een mail met je motivatie, je CV en tenminste 2 referenties naar Richard Theuws -> richard@merchandise.nl, of bel met 0497 645 101 voor meer informatie.

Oh, en we zijn dus gevestigd in Reusel, een dorpje dat zo’n beetje tussen Tilburg en Eindhoven ligt. Helaas redelijk lastig te bereiken met het openbaar vervoer, dus het is handig als je een auto hebt (of in de buurt woont).

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.