Over merchandise en merchandising

Voetbalsjaals en gebreide mutsen, een producent met humor!

 

Onze producent van bedrukte, geweven en gebreide sjaals (en mutsen), heeft een WK actie.

Wat stuurt ie dan naar ons om die actie te ondersteunen? En nee, dat is geen vergissing, gewoon KEIHARD om te pesten!

Enfin; fabrikant een actie, wij ook een actie. Volgende week dus volop aanbiedingen rondom supporters- en fansjaaltjes! Kun je niet wachten? E-mail ons direct om een offerte op te vragen!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Voetbalsjaals en gebreide mutsen, een producent met humor!”

  1. David says:

    Die Gotische letters doen het hem!